İyi Yaşam

Patissimo: Köpek Dostlarımız İçin Sağlıklı ve Katkısız Lezzetler

Sizi harika ve leziz bir girişimle tanıştırmak istiyorum. Bu lezzetli girişimden her şeyden çok sevdiğimiz, bulundukları ortama pozitif duygular aşılayan sevgili dostlarınız yani köpekleriniz faydalanacak. İsmi Patissimo!

Can dostlarımız için katkısız, sağlıklı ve ev yapımı pastalar, ödül mamaları ve daha nice yaratıcı tatlar yaratan Patissimo’yu evimizin mutluluk kaynağı Mia da denedi ve bayıldı. Köpeğinizin için farklı bir tat arayışındaysanız bu yazıda denemen lazım dediğim ayrıntılar sizi bekliyor!

 

Patissimo nedir? Neler üretir?

Nil Tuncer’in kendi köpeğinin ihtiyaçlarından yola çıkarak kurduğu Patissimo, köpekler için sağlıklı, tuz ve şeker ilavesiz, katkısız ve %100 doğal malzemeler ile hazırlanmış lezzetler sunuyor. Doğumgünü pastasından, ödül kurabiyeleri, cupcake ve benzeri atıştırmalıklar üreten Nil her birine ürüne büyük bir titizlikle yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıllarda köpeği Barney’nin geçirdiği rahatsızlıkları da düşünerek köpekler için katkısız ve doğal ürünler üretme konusuna kafa yormuş, çok sayıda deneme yapmış ve sonunda Patissimo’yu hayata geçirmiş.

Patissimo | Köpek Maması

Menüsündeki tatların içinde et, tavuk, balık gibi ürünlerinin olmaması büyük avantaj sağlıyor diyebilirim. Çünkü köpekler bu ürünleri zaten günlük mamaları içinde aldığı için bir noktadan bu tatlardan sıkılmaya başlıyorlar. Ayrıca muhafazası ve raf ömrü de kısa oluyor. Patissimo ürünlerinde ise köpeklerin damak zevklerine ve tabii ki sağlıklarına uygun doğal malzemeler kullanılıyor. Sonuç olarak da ortaya lezzetli ve eğlenceli atıştırmalıklar çıkıyor.

Patissimo | Köpek Maması

Menüde başka neler var derseniz sabit ürünlere ek olarak dönemsel değişen ürünler olabiliyor. İsme özel doğumgünü pastası, pupcake, naneli ve Hindistan cevizi yağlı kurabiye, yulaflı kurabiye ve sebzeli alternatifler mevcut. Köpeğinizin herhangi bir alerjisi veya tüketmediği ürün varsa önden bildirdiğiniz takdirde buna göre ürün hazırlığı yapılıyor.

 

Mia’nın Patissimo deneyimi

Patissimo | Köpek Maması

Doğumgünü pastaları Patissimo menüsünün en renkli ürünlerinden biri sanırım. Mia’nın denediği ilk ürün buydu. Nil, köpeklerin ismine özel bir pasta hazırlıyor ve bunu son derece özenle hazırlanmış kutusunda mumu ve balonlarıyla gönderiyor. Mini bir parti için her şey hazır anlayacağınız. İçi muzlu olan pastasını yerken Mia’yı izlemek büyük bir zevkti. Çünkü kendisi mama konusunda biraz seçici ve hatta biraz nazlı olabiliyor.

Köpek Maması

Patissimo pastasını yerken kendinden geçti, bıyıkları krema kaplanana kadar yedi ve önünden almak isterken de bize hırladı😊 Hırlıyorsa bu iyiye işaret, sevmiş demektir! Diğer denediği ürün ise kemik şeklindeki ödül kurabiyeleriydi. Genellikle piyasada bulunan ödül çubukları ve kurabiyeleri katkı maddeleri içeriyor. Köpeklerin sık sık tüketmeleri pek tavsiye edilmiyor. Patissimo’nun doğal ve katkısız ödül kurabiyeleri lezzet bakımından gayet iyi diyebilirim çünkü Mia onları bizden kaçırıp yatağına saklayacak kadar çok sevdi.

 

Nasıl sipariş verebilirsiniz?

Patissimo’dan ürün sipariş vermek için web siteleri üzerindeki “Hemen sipariş ver” sekmesine girip öncelikle köpeğinize dair detaylı bir form dolduruyorsunuz. Cinsiyeti, kilosu, cinsi, alerjisi olduğu ürünler gibi bilgileri girdikten sonra siparişi verebilirsiniz. Şu anda sadece İstanbul içine kuryeyle gönderim yapıyorlar. Aşağıya eklediğim web sitelerini ve Instagram hesaplarını inceleyerek detayları öğrenebilirsiniz.

Bu içeriğin güncellendiği tarih 06/07/2019 15:06

Leave a Comment
Paylaş
Deniz Bengü Özdağ